Hej.
Endnu et begynder spørgsmål!
Når jeg steamer mælk på Silviaen, så syntes jeg at det starter med at skumme meget op sådan her og nu!!!! Vupti så lader jeg damprøret glide lidt længere ned for at rotere mælken og varme den op. Det er med garanti et spørgsmål om teknik, men skal det gå så hurtigt med opskumningen, der kommer nogen store bobler, de fleste kan jeg slå ud, men microskum syntes jeg ikke jeg kan ramme.
Henrik alias Spørge Jørgen
Endnu et begynder spørgsmål!
Når jeg steamer mælk på Silviaen, så syntes jeg at det starter med at skumme meget op sådan her og nu!!!! Vupti så lader jeg damprøret glide lidt længere ned for at rotere mælken og varme den op. Det er med garanti et spørgsmål om teknik, men skal det gå så hurtigt med opskumningen, der kommer nogen store bobler, de fleste kan jeg slå ud, men microskum syntes jeg ikke jeg kan ramme.
Henrik alias Spørge Jørgen
Comment