Ok, jeg ved godt at emnet har været berørt herinde før. Senest i Henriks tråd om kaffemængde. Men nu prøver jeg altså lige igen.
Jeg ligger i et irriterende limbo mellem overdosering og manglende mulighed for at distribuere ordentligt. Hvis jeg vil have mulighed for at bruge eksempelvis Stockfleth-metoden er jeg nødt til at overdosere kraftigt. Så meget, at der kommer aftryk af skruen i pucken. Det er ikke smart og det ser ud til at skabe channeling, bla. i siderne.
Hvis jeg doserer korrekt smager espressoen bedre og den løber også bedre det første stykke tid. Men så sætter channeling ind, sandsynligvis fordi jeg ikke har haft mulighed for at distribuere.
Hvad i alverden stiller man op? Hvad gør I andre?
Jeg ligger i et irriterende limbo mellem overdosering og manglende mulighed for at distribuere ordentligt. Hvis jeg vil have mulighed for at bruge eksempelvis Stockfleth-metoden er jeg nødt til at overdosere kraftigt. Så meget, at der kommer aftryk af skruen i pucken. Det er ikke smart og det ser ud til at skabe channeling, bla. i siderne.
Hvis jeg doserer korrekt smager espressoen bedre og den løber også bedre det første stykke tid. Men så sætter channeling ind, sandsynligvis fordi jeg ikke har haft mulighed for at distribuere.
Hvad i alverden stiller man op? Hvad gør I andre?
Comment