Hej Thomas. Og velkommen til espressobar.
...ikke for at ødelægge det, men man kan få de fleste maskiner til at køre med direkte vand...
Men anyways... Jeg har en ECM Giotto classic, med rotationspumpe som er direkte på vandet, giv et bud hvis det er interesant
Daniel
\\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin
Jeg har kigget lidt på hvad der skal til for at få min oscar på vandværket og jeg orker det næsten ikke...måske er der også et element af opgraderingssyge involveret...
Jeg har ingen anelse om hvad sådan en maskine som din skal koste, så har du ikke selv en ide om hvad du vil have for den?
[quote]måske er der også et element af opgraderingssyge involveret.../quote]
hehe det kunne vel meget godt tænkes...
...har du ikke selv en ide om hvad du vil have for den?
nej ikke rigtig... :unsure:
\\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin
Jeg har en Anna kande. Problemet er bare at filtret i sådan en er et hydrogen ionbytter filter. Det betyder at vandet bliver surt - pH 5-6 stykker og dermed også espressoen. Jeg har prøvet at bikse med at neutralisere med NaOH, men det bliver så bøvlet at skulle gøre det hver gang.
Jeg er splittet mellem opgraderingssyge og trangen til at splitte Oscar ad og bygge solenoid og andre gode ting ind i den....
hvad med med en flad femmer og en kop nescafe guld?
Er den rotationspumpe forresten en du selv har mokket ind i den?
Arhg skal vi ikke sige en 10\'er og så en kande te???
Lige nu er den ikke inde i maskinen, men det kan den hurtigt komme, mangler bare et beslag, så lige pt. står den bare på køkkenbordet
\\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin
Har du prøvet at trykmåle din Oscar?? Har hørt ude i byen at for højt tryk giver en sur espresso og min Oscar ligger med et tryk på 15 bar fra fabrikken. læs min lidelseshistorie her..
Har du prøvet at trykmåle din Oscar?? Har hørt ude i byen at for højt tryk giver en sur espresso og min Oscar ligger med et tryk på 15 bar fra fabrikken. læs min lidelseshistorie her..
Tror også Thomas lider lidt af opgraditis, hvilket nok er den primære grund?
\\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin
Har du prøvet at trykmåle din Oscar?? Har hørt ude i byen at for højt tryk giver en sur espresso og min Oscar ligger med et tryk på 15 bar fra fabrikken. læs min lidelseshistorie her..
Tror også Thomas lider lidt af opgraditis, hvilket nok er den primære grund?
Jammen det er jo det jeg gør... ellers var jeg nok allerede igang med at splitte dyret ad.
til falckmanden
Jeg har lagt mærke til at trykket er lidt lovlig højt på maskinen, derfor har jeg pillet lidt ved overløbsventilen på gruppehovedet. mht. til Anna kanden - har du prøvet at smage på vandet? det smager \"underligt\" fordi det er surt - hvis du måler pH med en pH-strip kan du se at pH ligger på 5-6 stykker efter en tur gennem filteret. Jeg skal ikke afvise at der findes forskellige typer filtre til Anna kanderne og at du har den \"rigtige\" type.
Jeg har i øvrigt intet at udsætte på kvaliteten af de shots oscar leverer.
Jeg har i øvrigt intet at udsætte på kvaliteten af de shots oscar leverer.
Nej så længe man har en ordentlig kværn...
Falckmanden: Jeg kan altså ikke forstå at du siger man ikke kan tryg regulere din oscar, for det burde man kunne. Det er som Thomas rigtig skriver, den OPV der sidder på siden af bryghovedet du skal skrue på og ikke den ved kedlen. Det er muligt, at du skal afmontere den slange der sidder for enden og skrue det første stykke af. Inden i den vil der så være en du kan skrue på, for at regulere dit tryk. Men ellers må du tage den med til hellerup og så kan vi jo kigge på det.
Daniel
\\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin
Moccashop siger at den ikke kan justeres. Han havde selv låget af en oscar nede i butikken. Det er rigtig nok den med den røde firkandt om fra den anden tråd men den kan ikke justeres påstår han!!! Den jeg havde fingre i først var en overtryksventil der forhindre at kedlen springer i luften..
Du siger burde kunne justeres. Er det noget du har prøvet med en Oscar eller er det bare generalt at de burde kunne justeres??
Kasper
Hjemme:
ECM MICHELANGELO 1grp, WeMo controlled
La Spaziale S1 Vivaldi II med LED-lys
Mazzer Robur E
generelt burde de kunne justeres, men har set en oscar med toppen afmonteret og der kunne man sagtens... hvis man ikke kunne justere den, ville der i princippet ikke være nogen grund til at have den... Som jeg kan se på det billede, med den røde firkant, kan du skrue den yderste del af, men prøv at afmontere hele ventilen...
\\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin
Comment