Opslag

Collapse
No announcement yet.

Læs før du poster en annonce!

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Læs før du poster en annonce!

  For at få et så velfungerende Køb & Salg forum som muligt, skal følgende regler overholdes. EspressoBars administratorer forbeholder sig ret til at slette annoncer, der ikke overholder reglerne, men det tror vi selvfølgelig ikke bliver nødvendigt

  1) Beskriv, hvad der sælges helt præcist incl varens alder og stand. Er der mangler, defekter, ridser el.l. Som har betydning for varens pris og eventuelle køberes lyst til at købe varen, så vær ærlig omkring det. Underbyg meget gerne dette med nærbilleder.

  2) Hvor i landet står det, og skal der afhentes eller kan varen sendes eller evt leveres andre steder i landet. Opdater meget gerne din profil med din hjemby, så er det altid tydeligt, hvor du og dine varer befinder sig.

  3) Indsæt helst billeder af varen. Det sælger meget bedre og forummet bliver mere interessant at følge.

  4) Prisforslag. En salgsannonce SKAL indeholde dit forslag til en pris. Det er tilladt at sælge som "Højeste bud over x kr" eller "Prisidé x kr., men bud modtages"

  5) Når varen er solgt, så ændr prefixet til SOLGT. Dette gøres ved at redigere det første indlæg i tråden. Ordentlig opdatering af præfikses hjælper med til at holde forummet overskueligt og brugervenligt. Overtrædelse af denne regel kan medføre, at man udelukkes fra at oprette nye tråde i Køb & Salg.

  6) Det er tilladt at "bumpe" en annonce efter en uge uden aktivitet, for at få denne øverst i forum igen.

  7) Undlad at kommentere på salgstråde med mindre du har interesse i at købe varen eller du hjælper en eventuel køber/sælger med at svare på spørgsmål. Kommentarer som "Hvilken maskine skal du have i stedet?" bidrager ikke til at fremme en handel og bedes tages i Private beskeder eller i en tråd i OT forum.

  Vi håber at ovenstående regler bidrager til et godt og effektivt Køb & Salg forum

  EBar Teamet
  Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

  La Marzocco GS/3
  Baratza Forté
  Bestmax filter


  1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser
Working...
X