- Ku` godt tænke mig at høre om jeres absolutte espressokaffe-favoritter (færdigristede bønner).
Jeg kunne tænke mig at opdele det i 2 dele:
1. Bønner købt i supermarkeder o.lign (håber ikke det er alt for \"kitched\" her i forummet :laugh
Og/eller:
2. Bønner købt i deciderede kaffebutikker (fysiske -som internet-butikker).
Selv synes jeg faktisk at Peter Larsens øko-espressokaffe (fås i mange supermarkeder) til henved 30 kr. pr. 200 gr. er VIRKELIG GOD (og dyr - sidst fandt jeg den dog på bud 8 kr. billigere :P ).
Jeg har også smagt en espressokaffe fra www.kaffe-mekka.dk, der var virkelig god. Husker dog desværre ikke navnet.
Men har umiddelbart tænkt mig at vende mere tilbage til net-butikkerne også
Ellers har jeg hidtil gjort det en del i grønne kaffer fra både kaffe-agenterne.dk og fra kaffe-mekka.dk, men da jeg kun har ovnen at smide dem i, tror jeg faktisk, at jeg vil til at gå væk fra dem. Resultatet blver lidt for svingende, synes jeg (desuden gi`r det en farlig masse røg i køkkenet - ikke sagen for en astmatiker
hmy
- Har skam også spekuleret i dedikerede kafferistere, men er nok på vej væk fra de tanker igen
Så derfor er jeg altså også ekstra interesseret i at høre om jeres erfraringer med de færdig-ristede espresso-bønner :P )
Ordet er frit :cheer:
Jeg kunne tænke mig at opdele det i 2 dele:
1. Bønner købt i supermarkeder o.lign (håber ikke det er alt for \"kitched\" her i forummet :laugh

Og/eller:
2. Bønner købt i deciderede kaffebutikker (fysiske -som internet-butikker).
Selv synes jeg faktisk at Peter Larsens øko-espressokaffe (fås i mange supermarkeder) til henved 30 kr. pr. 200 gr. er VIRKELIG GOD (og dyr - sidst fandt jeg den dog på bud 8 kr. billigere :P ).
Jeg har også smagt en espressokaffe fra www.kaffe-mekka.dk, der var virkelig god. Husker dog desværre ikke navnet.
Men har umiddelbart tænkt mig at vende mere tilbage til net-butikkerne også

Ellers har jeg hidtil gjort det en del i grønne kaffer fra både kaffe-agenterne.dk og fra kaffe-mekka.dk, men da jeg kun har ovnen at smide dem i, tror jeg faktisk, at jeg vil til at gå væk fra dem. Resultatet blver lidt for svingende, synes jeg (desuden gi`r det en farlig masse røg i køkkenet - ikke sagen for en astmatiker


- Har skam også spekuleret i dedikerede kafferistere, men er nok på vej væk fra de tanker igen

Så derfor er jeg altså også ekstra interesseret i at høre om jeres erfraringer med de færdig-ristede espresso-bønner :P )
Ordet er frit :cheer:
Comment