Inspireret af indlæg i en en anden tråd om Robusta bønner, spørger jeg her
efter forslag til blandinger egnet til blanding med mælk: capputino & latté.
Mine blandinger har tit savnet det der gør den færdige \"drink\" interessant/meget god
Det ender tit med en ret uinteressant/harmløs blanding uden kant der ikke smager igennem.
Jeg har ikke forsøgt mig med Robusta, netop pga. rygtet om gummismag og lignende.
Hvis Robusta anvendes skal den da ristes allene, eller sammen med øvrige bønner ?
Hvor langt går i generelt med risten når der ristes til espresso/mælkedrinks ?
Kom gerne med forslag til bønner,blandinger og metoder der har givet jer gode oplevelser.
Jeg har udstyret, så det er på tide at blive dygtigere, hjælp mig
Izzo Alex Duetto
Hottop \"P\"
Mazzer Mini
efter forslag til blandinger egnet til blanding med mælk: capputino & latté.
Mine blandinger har tit savnet det der gør den færdige \"drink\" interessant/meget god
Det ender tit med en ret uinteressant/harmløs blanding uden kant der ikke smager igennem.
Jeg har ikke forsøgt mig med Robusta, netop pga. rygtet om gummismag og lignende.
Hvis Robusta anvendes skal den da ristes allene, eller sammen med øvrige bønner ?
Hvor langt går i generelt med risten når der ristes til espresso/mælkedrinks ?
Kom gerne med forslag til bønner,blandinger og metoder der har givet jer gode oplevelser.
Jeg har udstyret, så det er på tide at blive dygtigere, hjælp mig

Izzo Alex Duetto
Hottop \"P\"
Mazzer Mini
Comment