Opslag

Collapse
No announcement yet.

lave kaffe på gammeldags metode

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • lave kaffe på gammeldags metode

    Hej igen

    Jeg er ovre ved en ven for en tid, og han laver kaffe på gammeldags metode, varmt vand og tragt, hvad gør man for at få den mest optimale kaffe på den måde
    La Spaziale Vivaldi 2
    Mazzer Super Jolly
    Troll tamper
    Bullet R1

  • #2
    Re:lave kaffe på gammeldags metode

    En god kværn, friskristet kaffe og et guldfilter må vel være opskriften. Vandet skal, ligesom til stempel og espresso, være et sted mellem 92 og 95 grader.
    La Marzocco GS/3 AV
    Mahlkönig K30 Vario
    Mahlkönig Vario Home m/stålknive
    La Pavoni Professional
    Tidligere: Faema Ariete Vintage Lever, Faema Lambro Vintage Lever, Londinium I, La Marzocco GS/3, VBM Domobar, ECM Giotto, Expobar Office Leva, Mazzer Major, Mazzer Super Jolly, MK Guatemala, Anfim Best, Isomac Granmacinino, Gene Café CBR-101
    BLOG

    Comment


    • #3
      Re:lave kaffe på gammeldags metode

      nu tænker jeg mere på hvordan man skal hælde vandet i
      La Spaziale Vivaldi 2
      Mazzer Super Jolly
      Troll tamper
      Bullet R1

      Comment


      • #4
        Re:lave kaffe på gammeldags metode

        Ned over en ske ... for ikke at hvirvle kaffen op.
        Administrator på EspressoBar
        Nuova Simonelli Appia 1.GR.
        Mazzer Kony Electronic

        Comment


        • #5
          Re:lave kaffe på gammeldags metode

          ChrZacho wrote:
          Ned over en ske ... for ikke at hvirvle kaffen op.
          hmmm ok skal det være langsomt eller hele tiden en fyldt tragt, men er faktisk ik helt med på hvad du mener med at det ikke må blive virvlet op
          La Spaziale Vivaldi 2
          Mazzer Super Jolly
          Troll tamper
          Bullet R1

          Comment


          • #6
            Re:lave kaffe på gammeldags metode

            Jeg mente såmend bare at du ikke skulle hælde det direkte ned i kaffen ... og med en ske vil du osse få spredt vandet ud over al kaffen ...
            Administrator på EspressoBar
            Nuova Simonelli Appia 1.GR.
            Mazzer Kony Electronic

            Comment


            • #7
              Re:lave kaffe på gammeldags metode

              Måske kan du lære lidt af den kære James Hoffmann. Han har lavet en video om Chemex brygning (hvilket stort set er det samme)
              Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

              La Marzocco GS/3
              Baratza Forté
              Bestmax filter


              1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

              Comment

              Working...
              X