Hej..
Jeg har nogen gange fået en café cremé, når jeg er ude og kigge ved Stellini, og den er bare god..
Meget mere blød og rund i smagen end almindelig kaffe.. Og jeg syntes faktisk også at den ligger, fuldt på højde med stempelkaffe.
Så jeg fik en pose ren Honduras med hjem i Fredags, så jeg kunne lege lidt med det..
Trikset skulle være og bruge en mild bønne og så sigte efter 20 sek, 120 ml, med 10-11 grams kaffe..
Så det har fået et forsøg her til morgen.. Og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver det..
Jeg lavede mange forsøg inden det lykkes.. Tror nu stadig der er plads til forbedringer.. Men bestemt en super kop kaffe..
Jeg bruger en indstilling på 14 på min Rocky.. og 11 gram ren Honduras..
Det giver en kop på ca 120 ml på 22 sek.. Det svinger dog lidt.. Nok pga af den lidt grov formalning..
En dejlig kop kaffe med et lyst lag crema oven på.. Uhmm, det skal der seriøst arbejdes videre på..
NB: Til dem der vil prøve.. Brug IKKE bundløst pf.. Det giver lige lidt oprydning.. (altså ikke fordi jeg har prøvet :blush: , men det har jeg hørt.) Damn et svinerig..