Opslag

Collapse
No announcement yet.

Ordensregler for EspressoBar Forum

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Ordensregler for EspressoBar Forum

  For at få et seriøst forum her på siden, bliver der hermed opstillet en række ordensregler. Reglerne skulle gerne sikre, at alle kan være velkomne og alle blive behandlet pænt.

  Overholdes ordensreglerne ikke, vil indlæg blive slettet. ved gentagne overtrædelser, vil brugeren blive slettet!

  Vær høflig i dit sprog
  Skriv anstændigt og gå efter bolden og ikke manden!

  Personlige oplysninger
  Efter Datatilsynets opfattelse anses EspressoBar.dk for dataansvarlig for behandling af såvel de oplysninger om en bruger, som indgår i en brugerprofil, som for de personoplysninger, der indgår i en brugers debatindlæg på EspressoBar.dk

  Det følger af persondatalovens § 35, stk. 1, at den registrerede til enhver tid over for den dataansvarlige (EspressoBar.dk) kan gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling. Hvis indsigelsen efter stk. 1 er berettiget, må behandlingen ikke længere omfatte de pågældende oplysninger.

  En indsigelse mod behandling af personoplysninger vil bl.a. være berettiget, hvis behandlingen strider mod persondatalovens behandlingsregler, dvs. de regler der regulerer, hvornår EspressoBar.dk må foretage registrering, offentliggørelse mv. af personoplysninger. Datatilsynet har dog også udtalt, at der som udgangspunkt ikke sker behandling i strid med persondatalovens behandlingsregler, når brugeren selv har gjort oplysningerne tilgængelige på den dataansvarliges (EspressoBar.dk\'s) forum.

  En indsigelse vil dog kunne anses for berettiget, selvom behandlingen i øvrigt er lovlig. Det vil være tilfældet, hvis vægtige grunde, der vedrører den registreredes særlige situation, taler for, at indsigelsen skal imødekommes.

  Det skal derfor understreges, at en bruger ikke selv kan slette hverken sin profil eller indlæg, som er postet i forum. Umiddelbart efter brugeren har postet et indlæg, kan dette rettes i indtil 10 minutter, hvorefter indlægget er låst.

  Det er derfor vigtigt at tænke sig godt om, inden man poster sine indlæg, da det ikke kan forventes, at disse kan slettes efterfølgende.

  Det er ikke tilladt at give personlige oplysninger om andre brugere i indlæg uden deres samtykke, ud over hvad der er naturligt for sammenhængen.

  Indholdet i indlæg er offentlig tilgængeligt og kan findes via søgemaskiner. En søgning på dit navn eller alias kan bringe dine indlæg frem.

  Kommercielle indlæg
  Rent kommercielle indlæg accepteres ikke uden forudgående aftale med EspressoBar. Indlæg af denne karakter, vil blive slettet

  Hold dig til emnet
  For at de enkelte tråde ikke skal blive alt for mudrede, vil vi gerne at folk holder sig til emnerne. Der kan oprettes nye tråde til det, der falder udenfor den aktuelle tråd, og er det helt "off topic" - så post det i kategorien "off topic".

  Tilkendegiv hvem du er
  Alle er velkommen på EspressoBar! Har du kommercielle interesser ser vi gerne, at du tilføjer dette i din signatur - evt. i form af link.

  Personlige beskeder
  Vil du kommunikere personligt med andre medlemmer, så anvend funktionen "personlige beskeder".

  Signatur
  Der kan oprettes signatur som vises ved hvert indlæg. Har du kommercielle interesser, så angiv det venligst i din signatur - evt. via et link.

  Ophavsretligt beskyttet materiale
  Vær opmærksom på, at billeder du finder rundt omkring på internettet og andre steder kan være ophavsretligt beskyttet. Det er ikke tilladt at benytte sig at ophavsretligt beskyttet materiale i sine indlæg uden ophavsmandens samtykke.

  Alt det andet...
  Administratorer og moderatorer er tildelt en udelt magt til at slå ned på forhold, som ikke findes acceptabelt. Modtager du en henstilling, så ret dig venligst efter den - ellers forbeholdes det at slette indlæg og/eller brugerlogin.
Working...
X