Opslag

Collapse
No announcement yet.

Det er sgu godt ....

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Det er sgu godt ....

    ... at ens hobby ikke skal forgå udendørs ....
    :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

    Citat Buster Larsen:
    \"Lorte land ..\"
    Administrator på EspressoBar
    Nuova Simonelli Appia 1.GR.
    Mazzer Kony Electronic

  • #2
    Reet er sgu godt ....

    PS ... min kværn er heller ikke vild med det ...:blink:
    Administrator på EspressoBar
    Nuova Simonelli Appia 1.GR.
    Mazzer Kony Electronic

    Comment


    • #3
      Reet er sgu godt ....

      ChrZacho wrote:
      ... at ens hobby ikke skal forgå udendørs ....
      :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

      Citat Buster Larsen:
      \"Lorte land ..\"
      Ja, jeg har da problemer nok, fordi jeg rister udendørs og ikke har noget skur/garage. Jeg er ved at løbe tør for bønner, så nu håber jeg det er tørvejr i aften!!!
      Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

      La Marzocco GS/3
      Baratza Forté
      Bestmax filter


      1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

      Comment


      • #4
        Reet er sgu godt ....

        200kr .. så har du en 3x3m pavillion .. i JemOgFusk
        Administrator på EspressoBar
        Nuova Simonelli Appia 1.GR.
        Mazzer Kony Electronic

        Comment


        • #5
          Reet er sgu godt ....

          Så kan konen sidde der mens du rister under emhætten ... :laugh: :laugh:
          Administrator på EspressoBar
          Nuova Simonelli Appia 1.GR.
          Mazzer Kony Electronic

          Comment


          • #6
            Reet er sgu godt ....

            Har lige vist denne tråd til min bedre halvdel............:evil:
            Jeg smutter liiige ud på terrassen og rister. Det er heldigvis tørvejr.

            Comment


            • #7
              Reet er sgu godt ....

              Rattrapante wrote:
              Har lige vist denne tråd til min bedre halvdel............:evil:
              Jeg smutter liiige ud på terrassen og rister. Det er heldigvis tørvejr.
              LOL!!! :laugh:

              Håber du rammer plet med din rist

              Faktisk finder jeg det fordelagtigt at riste udendørs om aftenen på Imex\'en. Især hvis der er lidt vind. Jeg tror det forlænger risten et par minutter. Så hvis man skal finde lidt positivt i den dårlige sommer, må det være dét
              Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

              La Marzocco GS/3
              Baratza Forté
              Bestmax filter


              1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

              Comment


              • #8
                Reet er sgu godt ....

                Jeg plejer nu også at riste udendørs.
                Jeg rister på en Alpenröst. Meget langt fra det mest stabile stykke isenkram jeg ejer, mildt sagt. Mine gamle rør forstærkere fra 1965 gør det uendeligt meget bedre (med hensyn til stabilitet, men de kan desværre ikke riste).
                Jeg giver altid fuld rulle og holder et skarpt øje med den, enten er de helt brændte på omkring 16 - 18 minutter, perfekte på 16 - 18 minutter eller langt fra færdige på 16 - 18 minutter.
                Der er ca. 1/3 chance for hver. I aften fik jeg en perfekt og en som måtte have længere tid.

                Jeg trænger i de grad til en ny og mere stabil rister.
                Jeg har ikke noget imod at skulle øje med risten men stabilitet må være at foretrække.

                Comment


                • #9
                  Reet er sgu godt ....

                  Det lyder da mærkeligt - Alpenröst skulle da ellers være temmelig god.

                  Har du prøvet at måle hvor mange volt du har i stikket ?

                  Hvis du bor lidt ude på landet kan spændingen godt svinge lidt og det kan forklare dine svingende resultater.

                  /Peter
                  Rancilio Silvia - PID
                  Macap MC4 Stepless
                  Behmor 1600
                  Xpressivo Presso Barista

                  Perfection is achieved, not when there is nothing more to add, but when there is nothing left to take away. - Antoine de Saint-Exupery

                  Comment

                  Working...
                  X