Opslag

Collapse
No announcement yet.

at imponere i køkkenet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • at imponere i køkkenet

    http://www.youtube.com/watch?v=_JuFJ...eature=related

    og ja, der er espresso i
    If it weren\\\'t for coffee, I\\\'d have no identifiable personality whatsoever. ~David Letterman

  • #2
    Re:at imponere i køkkenet

    Ser lækkert ud .. men skimmel ost .. hmmmm
    Administrator på EspressoBar
    Nuova Simonelli Appia 1.GR.
    Mazzer Kony Electronic

    Comment


    • #3
      Re:at imponere i køkkenet

      ja, det lyder skummelt. meeen mon ikke det skulle prøves for man afskriver det
      If it weren\\\'t for coffee, I\\\'d have no identifiable personality whatsoever. ~David Letterman

      Comment


      • #4
        Re:at imponere i køkkenet

        molekylær gastronomi af Heston Blumenthal
        dog er det lidt svært at forstille sig smagen af chokolade/espresso/blåskimmelost.
        jeg kunne godt finde på at prøve at lave det, men jeg er ikke sikker på at nogen andre end mig selv ville spise det :laugh:
        Mazzer Mini Electronic A
        TORR stamper Plan2konveks 58,6mm
        Gene Café kafferister
        Toroid mælkekande 0,35l og 0,59l
        Mypressi Twist


        \\"If its uphill all the way, you should be used to it by now.\\" P. McAloon

        Comment


        • #5
          Re:at imponere i køkkenet

          ja, han er lidt af en mad-helt

          - bare lad være med at sige hvad der er i ! - den ser jo lækker og chokolade agtig ud, og jeg er sikker på at opskriften er afbalanceret nok til at man ikke bliver skræmt helt væk ...
          If it weren\\\'t for coffee, I\\\'d have no identifiable personality whatsoever. ~David Letterman

          Comment


          • #6
            Re:at imponere i køkkenet

            Vi skal have gæster i morgen. Jeg prøver det og melder tilbage incl body count.
            /bjerner

            Carimali Eta Beta

            Comment


            • #7
              Re:at imponere i køkkenet

              Mørk Chokolade og blåskimmel er efterhånden gået hen og blevet en gammel klassiker.
              Hele princippet er at de hvis man analysere smagene i ingredienserne vil de toppe de samme steder og derfor modarbejder de ikke hinanden.
              Prøv fx. også Kaviar og hvid chokolade
              Izzo Alex Duetto III
              Mazzer Major E

              Comment


              • #8
                Re:at imponere i køkkenet

                Prøv fx. også Kaviar og hvid chokolade
                eller trøfler, lakrids og laks -
                bare ikke sød lakrids..
                Mazzer Mini Electronic A
                TORR stamper Plan2konveks 58,6mm
                Gene Café kafferister
                Toroid mælkekande 0,35l og 0,59l
                Mypressi Twist


                \\"If its uphill all the way, you should be used to it by now.\\" P. McAloon

                Comment


                • #9
                  Re:at imponere i køkkenet

                  Jordbær vs Basilikum
                  Blomkål vs Hindbær

                  Et utroligt spændende emne, udtag et \"dna\" fra en frugt/grønsag og spejlvend det... Så finder du råvare det er spændende sammen...
                  Til jer i Århus og omegn, prøv Malling og Smith... De har styr på det ;o)
                  Mvh Martin Rosenberg

                  Hellere god kaffe, end dårlig sex...men hellere dårlig sex end ingen....

                  Comment


                  • #10
                    Re:at imponere i køkkenet

                    På det felt er Malling og Smith ikke til at komme uden om.

                    Hvis man er i eller fra København så snup Paustian.
                    Izzo Alex Duetto III
                    Mazzer Major E

                    Comment


                    • #11
                      Re:at imponere i køkkenet

                      nu det er off topic om madlavning: er der nogle som ligger inde med nogle interessante links i den kategori med underlige smagskombinationer?
                      If it weren\\\'t for coffee, I\\\'d have no identifiable personality whatsoever. ~David Letterman

                      Comment


                      • #12
                        Re:at imponere i køkkenet

                        Rocco wrote:
                        På det felt er Malling og Smith ikke til at komme uden om.
                        Så må jeg til at spare sammen til en middag dér :blush:
                        Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                        La Marzocco GS/3
                        Baratza Forté
                        Bestmax filter


                        1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                        Comment


                        • #13
                          Re:at imponere i køkkenet

                          Friske dadler (sødsyrligt bitre) med Gogonzola el. lign blåskimmelost (cremet salt m. evt. en kant af ammoniak) er en overraskende supercombi.

                          WH har været second-to-none, men jeg har ikke været der efter at chefkokken Wahid Halal har fundet andre græsgange, så Malling & Schmidt er pt. nok bedste bud i Århus.
                          Simone: Nuova Simonelli Appia Volumetric, stålsider, no-burn arm, WBC-jet & -gliceurs
                          Mario: Mahlkönig Vario, the Third
                          Betty: 58,7mm Pullman Barista Convex, Cobalt Blue
                          Gustav: "The Sound of Syphons", spritdrevet anno ca. 1950

                          Comment


                          • #14
                            Re:at imponere i køkkenet

                            Franskbrød, saga ost, rødløg og jordbærmarmelade... super søndag morgen....
                            Mvh Martin Rosenberg

                            Hellere god kaffe, end dårlig sex...men hellere dårlig sex end ingen....

                            Comment


                            • #15
                              Re:at imponere i køkkenet

                              Til dem fra Kbh kan jeg bestemt også anbefale The Paul i tivoli hvor Paul Cunningham tryller, han har altså også rimelig godt styr på molekyler gastronomi
                              Michael EPO Rasmussen

                              Der findes ingen kendsgerninger, kun fortolkninger. - Friederich Nietzsche

                              Comment

                              Working...
                              X