Opslag

Collapse
No announcement yet.

Søger espressoekspert til iværksætterprojekt

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Søger espressoekspert til iværksætterprojekt

  Kære espressoeksperter.

  Vi er 2 iværksættere med knowhow indenfor iværksætteri, markedsføring og administration. Vi søger vort tredje hjul, som kan udleve drømmen med os! Begge er vi espresso interesserede og vi vil nu afprøve kræfter af som iværksættere i denne branche.

  Dette iværksætterprojekt vil blive baseret på internettet, hvor vi vil være en stærk spiller i denne niche. Til projektet søger vi en entusiastisk, udadvendt og med bred viden indenfor espressobrygning samt verden omkring espressoen.

  Du vil blive vores ansigt udadtil, et ansigt der udviser professionalisme, engagement og aktivitet på diverse kaffe/espressofora på internettet. Vi ser gerne at du har minimum 15 timer om ugen til rådighed.
  Vi har nogle specifikke arbejdsopgaver til dig, nogle opgaver hvor du har mulighed for at udvikle dine personlige kompetencer. Du er dygtig til at motivere dig selv, og kan arbejde selvstændigt.

  Du vil blive mødt af to dygtige unge mænd der tænker innovativt og er målrettede. Vi vil med en fed og hyggelig atmosfære skabe et innovativt koncept. Eftersom at dette iværksætterprojekt er nystartet, vil ingen af parterne i virksomheden få udbetalt løn på nuværende tidspunkt. Vil der blive skabt et acceptabelt overskud, vil der på et senere tidspunkt blive udbetalt løn – en løn du kan blive med til at skabe!

  Inden for visse grænser, forventer vi ikke at du har nogle udgifter ved opstarten af virksomheden.
  Er du personen vi søger, og ønsker du at stå op hver morgen med et smil på læben, og tænke på hvor fedt det er at være iværksætter? Så kontakt os venligst.

  Du er velkommen til at kontakte os på [email protected] eller her i forumet

  Venlig hilsen

  Kristoffer Hjerrild og Frederik Grønholdt
Working...
X