Opslag

Collapse
No announcement yet.

ANN: Teleskop/Stjernekikkert til salg

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • ANN: Teleskop/Stjernekikkert til salg

  Det har taget lang tid at nå frem til denne erkendelse, og det har ikke været nemt... men mit teleskop er for stort til mig, og de muligheder jeg nu engang har for at komme omkring med det. Jeg bor (som nogle måske ved) i lejlighed på Østerbro, og uden bil er det lidt vanskeligt at komme \"rundt\" med alt udstyret.

  Jeg har derfor besluttet mig for at sælge mit teleskop. Det betyder ikke, jeg opgiver amatørastronomien - slet ikke - for jeg skal naturligvis have et andet teleskop. Det skal bare være lidt mindre og mere håndterbart. Hvornår ved jeg ikke endnu - men et nyt teleskop... det skal jeg have.

  I mellemtiden giver det dog ikke megen mening, at mit nuværende bare står i kasser i kælderen. Derfor sætter jeg det nu til salg, i det håb, at andre kan få glæde af dette pragtfulde instrument.

  Jeg har lavet en side på nettet, der beskriver hele \"pakken\" samt enkeltdelene:

  http://nattehimlen.dk/teleskopsalg/

  Det hele fremstår som nyt i exceptionel god stand (jeg passer MEGET godt på mine ting), og sælges til næsten halv pris (i forhold til nyprisen).

  Jeg foretrækker at sælge det hele som en samlet \"pakke\". Alt er indkøbt så det passer sammen. Der er tre store kasser med formskåret skum til sikker opbevaring og transport af teleskoperne samt en okularkasse til tilbehør. Der er tale om TO teleskoper, monteret på en Dual Saddle indkøbt fra Ken\'s Rings, hvor det ene teleskop kan bruges som guideteleskop. Der medfølger et Philips SP900N webcam og en Shoestring GPUSB adaptor, så man kan bruge en bærbarcomputer til at guide opstillingen med. Ønsker man at tage billeder med sit DLSR kamera, skal man blot købe en T-ring, hvis man ikke har Nikon, for så følger der en Nikon T-Ring med. Der er også solfilter, okularer og alskens andet tilbehør, så opstillingen kan bruges til både astrofotografering såvel som visuelle observationer.

  Er det ikke muligt at finde en køber til den samlede \"pakke\", er jeg også villig til at sælge delene individuelt. Jeg vil dog gerne give det en chance - at finde en samlet køber - så derfor får et samlet salg \"fortrinsret\" frem til d. 15/3-2010. Er der ikke fundet en køber til hele \"pakken\" på det tidspunkt, sælges delene efter \"først-til-mølle\" princippet. Hvis du derfor er interesseret i at købe enkeltdele, er du velkommen til at lægge \"billet ind\" på disse allerede nu, men jeg kommer der en samlet køber, får vedkommende fortrinsret.

  Læs mere på http://nattehimlen.dk/teleskopsalg/, se billeder af det hele (også billeder jeg har lavet med teleskopet.


  Den samlede opstilling, men der er MEGET MEGET mere med i \"pakken\"
  Henrik Delfer (a.k.a. Hobzon)
  Østerbro

  La Marzocco GS3
  Mahlkönig K30 Vario


  Jeg tror mennesket får udrettet så meget, ikke fordi vi er smarte, men fordi vi har modsatrettede tommelfingre så vi kan lave kaffe. (F. Rosenberg)
Working...
X