Opslag

Collapse
No announcement yet.

Hjælp søges til udvikling af site til afhandling

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Hjælp søges til udvikling af site til afhandling

  Min kæreste skriver kandidatafhandling ved Handelshøjskolen i Århus. Som empiri til hendes opgave ønsker hun et website, hvor folk kan skabe kollager bestående af nogle billeder som ligger i et foruddefineret album. Kort fortalt skal brugerne af sitet kunne:

  1) Registrere sig og angive nogle personlige data på en profil.
  2) Oprette en kollage. Siden skal deles op i to dele: I den ene side skal alle billeder som brugeren kan vælge imellem vises. I den anden side skal brugeren sammensætte sin kollage ved hjælp af drag\'n\'drop fra albummet. Det skal være muligt at indsætte tekstbokse og endelig at skrive en kommentar, som vises uder kollagen. Når kollagen gemmes skal den lægges i en offentlig \"kollagesamling\"
  3) Kommentere andres kollage. Brugerne skal altså kunne gå ind på andre brugeres kollager og kommentere på disse. Altså en traditionel kommentarfunktion som på Youtube, Flickr el.l.

  Er der nogle der kender noget software, som kan tilnærmelsesvis ovenstående - det kan være Joomla eller noget andet? Eller er der nogle der kunne have lyst til at programmere sådan en side - evt. som led i en opgave på et datalogistudie el.l.? Eller er der endelig nogle som kender nogle gode fora, hvor der sidder nogle dygtige folk og leder efter sådan en slags opgaver, som de kunne lave for sjov skyld?

  Hun er noget tidspresset og ABSOLUT sidste deadline for at sitet er kørende er 1. juni. Meget gerne allerede i løbet af et par uger.

  Det ville være superfedt, hvis der sad én, som lige synes sådan en opgave kunne være sjov, eller nogle der kender nogle, som måske kunne være interesseret...
  Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

  La Marzocco GS/3
  Baratza Forté
  Bestmax filter


  1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser
Working...
X