Hej alle...
Jeg drømmer om at anskaffe mig min første espressomaskine og har læst intenst det sidste lange stykke tid og er næsten kommet frem til at det skal være en Silvia. Jeg har jo så læst ekstra meget om den og er efterhånden blevet lidt nervøs for, at den har for mange finurligheder til en nybegynder. Man læser jo temperatur surfing, at modde med pid og diverse andre ting for at få det bedste resultat.
Hvad startede i med?
Har i andre bud end Rancilioen til en helt grøn bønne?
Skal jeg bare se at få købt Silviaen og få det lært, på trods af dens små finurligheder?
Hvad siger eksperterne herinde?
Mvh Jeppe
Jeg drømmer om at anskaffe mig min første espressomaskine og har læst intenst det sidste lange stykke tid og er næsten kommet frem til at det skal være en Silvia. Jeg har jo så læst ekstra meget om den og er efterhånden blevet lidt nervøs for, at den har for mange finurligheder til en nybegynder. Man læser jo temperatur surfing, at modde med pid og diverse andre ting for at få det bedste resultat.
Hvad startede i med?
Har i andre bud end Rancilioen til en helt grøn bønne?
Skal jeg bare se at få købt Silviaen og få det lært, på trods af dens små finurligheder?
Hvad siger eksperterne herinde?
Mvh Jeppe
Comment