Hej med jer,
Jeg har igår hentet min første espressomaskine - og hvilken oplevelse! Dejlig kaffe, som forventet.
Der er dog lige et par ting jeg undrer mig over, som jeg tænkte I måske vidste noget om!
Den brygger kaffen utrolig hurtigt - allerede efter ca. 12-16 sek. er der brygget et dobbelt shot. Der er faktisk så meget tryk på, at jeg nogle gange har svært ved at holde strålerne inde i koppen under brygningen.
Er der nogen der har nogle bud på, hvad jeg kan gøre anderledes for at opnå en bedre bryggetid (og holde kaffen inden for koppen)? Niels i kaffemekka mente, at det var fordi kaffen skulle males finere og jeg ved finere malet kaffe ville opnå bedre gennemløbstid.
Hvad siger I?
Det er forresten en Rancilio Silvia årgang 2009 - dejlig maskine med gode forbedringer ift. den gamle model!!
Jeg har igår hentet min første espressomaskine - og hvilken oplevelse! Dejlig kaffe, som forventet.
Der er dog lige et par ting jeg undrer mig over, som jeg tænkte I måske vidste noget om!
Den brygger kaffen utrolig hurtigt - allerede efter ca. 12-16 sek. er der brygget et dobbelt shot. Der er faktisk så meget tryk på, at jeg nogle gange har svært ved at holde strålerne inde i koppen under brygningen.
Er der nogen der har nogle bud på, hvad jeg kan gøre anderledes for at opnå en bedre bryggetid (og holde kaffen inden for koppen)? Niels i kaffemekka mente, at det var fordi kaffen skulle males finere og jeg ved finere malet kaffe ville opnå bedre gennemløbstid.
Hvad siger I?
Det er forresten en Rancilio Silvia årgang 2009 - dejlig maskine med gode forbedringer ift. den gamle model!!
Comment