Opslag

Collapse
No announcement yet.

Rengøring af steamerarm

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Rengøring af steamerarm

    Hvordan hovedrengører i jeres steamerarm?

    Jeg tørre den af efter hver steaming og blæser den fri for rester ned i en klud, men alligevel trænger den lidt tl en hovedrengøring.

    Hvordan gør i? Udvendig og indvendig.
    Administrator på EspressoBar

    Black coffee rules...

  • #2
    Re:Rengøring af steamerarm

    Søren Wolder wrote:
    Hvordan hovedrengører i jeres steamerarm?

    Jeg tørre den af efter hver steaming og blæser den fri for rester ned i en klud, men alligevel trænger den lidt tl en hovedrengøring.

    Hvordan gør i? Udvendig og indvendig.
    Jeg stiller ind i mellem min i et glas vand med opvaskemiddel natten over. Dette gør jeg hver gang jeg kan se, der er en brun kant på den, som jeg ikke kan tørre af
    Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

    La Marzocco GS/3
    Baratza Forté
    Bestmax filter


    1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

    Comment


    • #3
      Re:Rengøring af steamerarm

      OK - det vil jeg prøve

      Tager det det hele?
      Administrator på EspressoBar

      Black coffee rules...

      Comment


      • #4
        Re:Rengøring af steamerarm

        Det bliver stort set opløst, så du meget let kan fjerne det med en klud
        Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

        La Marzocco GS/3
        Baratza Forté
        Bestmax filter


        1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

        Comment


        • #5
          Re:Rengøring af steamerarm

          Jep - virker

          Har haft den i blød natten over og nu funkler den.

          Takker.
          Administrator på EspressoBar

          Black coffee rules...

          Comment


          • #6
            Re:Rengøring af steamerarm

            Den metode har jeg hørt om før og vil ikke ligefrem kalde mig professor på området.
            Jeg husker noget med at der kunne trækkes vand fra glasset op i røret og måske længere op.
            Ved nedkøling af kedlen dannes et vacum som skal trykudlignes et sted fra, er det normalvis fra røret eller hvor?

            Comment


            • #7
              Re:Rengøring af steamerarm

              Rattrapante wrote:
              Den metode har jeg hørt om før og vil ikke ligefrem kalde mig professor på området.
              Jeg husker noget med at der kunne trækkes vand fra glasset op i røret og måske længere op.
              Ved nedkøling af kedlen dannes et vacum som skal trykudlignes et sted fra, er det normalvis fra røret eller hvor?
              Hmm, jeg kan godt se din pointe, men jeg vil umiddelbart mene, at så længe man har strammet damphåndtaget til, så er der ingen udveksling af et undertryk mellem kedlen og damprøret. Så ville et overtryk vel også komme den vej ud? Det kan selvfølgelig være ventilen kun slutter tæt den ene vej?

              Kan man forestille sig, at et evt. undertryk i kedlen bliver udlignet gennem slangen fra vandbeholderen? Eller sidder den en pumpe imellem som umuliggør dette?

              Det var da flere spørgsmål end svar. Håber der er nogle kloge hoveder, der kan svare, for det er da en interessant pointe Rattrapante kom med...

              EDIT: Jeg vil dog straks tage det til efterretning, og fremover vente med at sætte min steamerarm i blød til maskinen er helt kold. Eller lade maskinen stå tændt, så den ikke køler af og dermed taber trykket i kedlen, mens armen står i blød.

              Post edited by: MoBak, at: 2007/10/11 13:17
              Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

              La Marzocco GS/3
              Baratza Forté
              Bestmax filter


              1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

              Comment

              Working...
              X