Hej alle kaffe eksperter,
Jeg er helt ny inden for den avanceret kaffebrygning, har holdt mig til stempel og senseo indtil nu.
Nu har jeg fået mod på mere og julen bød på en Cipelletti C500 under træet.
Den står nu i køkkenet og venter på at jeg kan få købt noget kaffe til den...
Men hvilken kaffe skal jeg starte med ? jeg har kun en OBH kværn (Type: 2394), så det skal nok være forkværnet. Og hvor køber jeg denne kaffe, bor i Fredericia.
Er der nogle ting som jeg skal være opmærksom på, når jeg går igang?
Og hvordan skal jeg rengøre maskinen og hvor ofte, og hvad med afkalkning?
Det var mange spørgsmål, glæder mig til morgen, hvor jeg kan komme i gang, ser meget frem til min første rigtige expresso og latte.
Med venlig hilsen
Thomas
Jeg er helt ny inden for den avanceret kaffebrygning, har holdt mig til stempel og senseo indtil nu.
Nu har jeg fået mod på mere og julen bød på en Cipelletti C500 under træet.
Den står nu i køkkenet og venter på at jeg kan få købt noget kaffe til den...
Men hvilken kaffe skal jeg starte med ? jeg har kun en OBH kværn (Type: 2394), så det skal nok være forkværnet. Og hvor køber jeg denne kaffe, bor i Fredericia.
Er der nogle ting som jeg skal være opmærksom på, når jeg går igang?
Og hvordan skal jeg rengøre maskinen og hvor ofte, og hvad med afkalkning?
Det var mange spørgsmål, glæder mig til morgen, hvor jeg kan komme i gang, ser meget frem til min første rigtige expresso og latte.
Med venlig hilsen
Thomas
Comment