Opslag

Collapse
No announcement yet.

Massesteaming på Silvia

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Massesteaming på Silvia

  Til dem af jer, der er fristet til at lave et mælkesteaming-marathon, vil jeg lige nævne at man skal være opmærksom på at en Silvia godt kan løbe tør for vand, hvis dampknappen er tændt.

  Jeg læste for lang tid siden et sted, at man faktisk skal passe på, og sørge for at fylde vand på kedlen (pumpeknappen), hvis man steamer i meget lang tid.

  For modsat brygknappen, så skulle der være en ventil, der lukker for vandtilførslen i kedlen når man steamer.

  Jeg valgte selv i dag (lige som under mit sidste \"steaming marathon\"), at pumpe lidt mellem hver gang jeg steamede mælk - og jeg ved heller ikke om man kan skade sin Silvia, hvis kedlen løber tør for vand - men det er i det mindste værd, lige at være opmærksom på det.
  Henrik Delfer (a.k.a. Hobzon)
  Østerbro

  La Marzocco GS3
  Mahlkönig K30 Vario


  Jeg tror mennesket får udrettet så meget, ikke fordi vi er smarte, men fordi vi har modsatrettede tommelfingre så vi kan lave kaffe. (F. Rosenberg)

 • #2
  Re:Massesteaming på Silvia

  Hobzon wrote:
  ...og jeg ved heller ikke om man kan skade sin Silvia, hvis kedlen løber tør for vand - men det er i det mindste værd, lige at være opmærksom på det.
  Det tror jeg helt sikkert man kan. Hvis vandniveauet kommer inder varmelegemet, tror jeg skidtet kan brænde sammen, så det er et godt fif. VBM PID har fx af samme årsag to trin på sin kontakt. Trin ét tænder pumpen og trin to tænder varmelegemet.
  Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

  La Marzocco GS/3
  Baratza Forté
  Bestmax filter


  1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

  Comment

  Working...
  X
  😀
  🥰
  🤢
  😎
  😡
  👍
  👎