Jeg har prøvet at eksperimentere med kaffe, kværn og maskine, og får nu min espresso som jeg vil have den, men jeg støder på et tilbagevende problem:
Første kop skiller sig altid ud!
I starten troede jeg bare det var mig, men når jeg ser efter kan forskellen tydeligt ses i cremen:dry:
Det er som om maskinen skal igennem en kop, for at være klar.
...og så man pludselig med 2 kopper.
Jeg nænner ikke at smide den første ud, og nyder den heller ikke
Det løser ikke at køre maskinen igennem uden puck, og bruger jeg gårstagens puck sætter smagen sig.
Er der nogen gode råd?
...jeg vil gerne høre erfaringer, og er villig til at eksperimentere!
Er der nogen fysisk/kemisk/mekanisk fosklaring?
Lars
Første kop skiller sig altid ud!
I starten troede jeg bare det var mig, men når jeg ser efter kan forskellen tydeligt ses i cremen:dry:
Det er som om maskinen skal igennem en kop, for at være klar.
...og så man pludselig med 2 kopper.
Jeg nænner ikke at smide den første ud, og nyder den heller ikke

Det løser ikke at køre maskinen igennem uden puck, og bruger jeg gårstagens puck sætter smagen sig.
Er der nogen gode råd?
...jeg vil gerne høre erfaringer, og er villig til at eksperimentere!
Er der nogen fysisk/kemisk/mekanisk fosklaring?
Lars
Comment