Hey allesammen.
Først og fremmest vil jeg sige, at undertegnede er definitionen af nybegynder på kaffe-området. Jeg nyder (især) mælkedrikke som latté osv. Men jeg får mere og mere smag for espressoen i \"sin reneste form\".
Derfor købte jeg på en ferie i Italien en Eurobar Deluxe fra La Pavoni - jeg havde læst taenk.dk\'s \"anmeldelser\" af espresso-maskiner, og tænkte at netop denne maskine var et okay køb hvad angår pris/kvalitet. Det skal siges at jeg gav kr 2300,-, hvilket er en besparelse på ca. kr. 1500,- i forhold til prisen herhjemme. Ydermere er jeg godt klar over at jeg nok aldrig får et så konsistent og ensartet resultat som med f.eks. arbejdshesten Rancilio Silva. Men jeg er igang nu - og synes det er spændende.
Derfor vil jeg høre folk herinde om der andre der har (eller har haft) netop en Eurobar Deluxe.
Jeg har brug for lidt tips, tricks og råd om, hvordan jeg får det meste ud af netop min maskine.
Takker og bukker på forhånd.
/Henrik
Først og fremmest vil jeg sige, at undertegnede er definitionen af nybegynder på kaffe-området. Jeg nyder (især) mælkedrikke som latté osv. Men jeg får mere og mere smag for espressoen i \"sin reneste form\".
Derfor købte jeg på en ferie i Italien en Eurobar Deluxe fra La Pavoni - jeg havde læst taenk.dk\'s \"anmeldelser\" af espresso-maskiner, og tænkte at netop denne maskine var et okay køb hvad angår pris/kvalitet. Det skal siges at jeg gav kr 2300,-, hvilket er en besparelse på ca. kr. 1500,- i forhold til prisen herhjemme. Ydermere er jeg godt klar over at jeg nok aldrig får et så konsistent og ensartet resultat som med f.eks. arbejdshesten Rancilio Silva. Men jeg er igang nu - og synes det er spændende.
Derfor vil jeg høre folk herinde om der andre der har (eller har haft) netop en Eurobar Deluxe.
Jeg har brug for lidt tips, tricks og råd om, hvordan jeg får det meste ud af netop min maskine.
Takker og bukker på forhånd.
/Henrik

Comment