Hej alle,
Jeg er for nylig flyttet fra Aalborg og dermed også \"Behag din smag\" og Lene Hyldahls tryllerier. Jeg kan ikke finde noget kaffe som er værd at drikke her i nabolaget så derfor har jeg i afmagt købt min egen maskine.
Jeg faldt over en Gaggia Baby Twin i Italien (som i øvrigt koster ca. 2500,- mindre dér end i DK).
Jeg har indtil videre købt mig en ordentlig tamper, gummiunderlag og backflush-grej.
Mit spørgsmål er så: Hvad mangler jeg for at kunne lave en ordentlig kop?
En kværn er selvfølgelig oplagt, men synes, at en Rocky eller lignende virker lidt som overkill til mit forbrug. Er det spildte penge at købe en Krups eller OBH burr-grinder til 4-500?
Jeg har indtil nu levet af formalede Lavazza-bønner, hvilket ikke har imponeret. Nogle anbefalinger til en formalet kaffe?
Jeg har pt. lidt problemer med for hurtig gennemløbstid - ca. 12 sek... Nogle ideer?
Mhv
Rasmus
Jeg er for nylig flyttet fra Aalborg og dermed også \"Behag din smag\" og Lene Hyldahls tryllerier. Jeg kan ikke finde noget kaffe som er værd at drikke her i nabolaget så derfor har jeg i afmagt købt min egen maskine.
Jeg faldt over en Gaggia Baby Twin i Italien (som i øvrigt koster ca. 2500,- mindre dér end i DK).
Jeg har indtil videre købt mig en ordentlig tamper, gummiunderlag og backflush-grej.
Mit spørgsmål er så: Hvad mangler jeg for at kunne lave en ordentlig kop?
En kværn er selvfølgelig oplagt, men synes, at en Rocky eller lignende virker lidt som overkill til mit forbrug. Er det spildte penge at købe en Krups eller OBH burr-grinder til 4-500?
Jeg har indtil nu levet af formalede Lavazza-bønner, hvilket ikke har imponeret. Nogle anbefalinger til en formalet kaffe?
Jeg har pt. lidt problemer med for hurtig gennemløbstid - ca. 12 sek... Nogle ideer?
Mhv
Rasmus
Comment