Opslag

Collapse
No announcement yet.

Regenerering af ionbytterfilter

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Show
Clear All
new posts

 • Regenerering af ionbytterfilter

  Hej alle

  På min nyligt indkøbte Expobar sidder der et filter på indsugningsslangen. Såvidt jeg ved er det et såkald ionbytter filter som skal regenereres med salt. Det var så hvad jeg vidste om det, er totalt uvidende på de der forskellige filtertyper og hvordan de bruges.

  Har forsøgt at søge i forummet uden held, er der en der lige kort kan opridse for mig hvordan jeg regenererer det? Og hvor ofte man bør gøre det? (jeg kører med Anna kande)
  Mvh. Anders


  Udstyr: La Marzocco Linea Mini, Baratza Sette 270W, Mahlkönig Vario med Ditting stålknive, Diverse Espro Press kander, Aeropress, Hario mm.

 • #2
  Re:Regenerering af ionbytterfilter

  Hej Anders. Er der ikke en lille anvisning om regenering i manualen?
  Ellers tag en opløsning på 1/10 salt/vand. Husk at skift det lille filter da de ikke holder evigt. De kan desværre også godt gå i opløsning så de små resin-korn kommer med igennem systemet - ikke godt!
  La Marzocco GS/3 AV
  Mahlkönig K30 Vario
  Mahlkönig Vario Home m/stålknive
  La Pavoni Professional
  Tidligere: Faema Ariete Vintage Lever, Faema Lambro Vintage Lever, Londinium I, La Marzocco GS/3, VBM Domobar, ECM Giotto, Expobar Office Leva, Mazzer Major, Mazzer Super Jolly, MK Guatemala, Anfim Best, Isomac Granmacinino, Gene Café CBR-101
  BLOG

  Comment

  Working...
  X