Opslag

Collapse
No announcement yet.

Mypressi TWIST?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Tid
  • Show
Clear All
new posts

  • Mypressi TWIST?

    http://www.home-barista.com/reviews/...ok-t12595.html

    [youtube:http://www.youtube.com/watch?v=iLgsvzY8tUc]

  • #2
    Re:Mypressi TWIST?

    Minder lidt om den nye Handpresso, men så vidt jeg kan se, så kører den på de der små gasflasker man også bruger til flødeskum?
    \\\"Smag er ikke noget vi har. Det er heller ikke en privatsag, men noget mennesker udvikler gennem et sensorisk og interlektuelt arbejde. Smag er dannelse.\\\" - Smagens Fysiologi - Anthelme Brillat-Savarin

    Comment


    • #3
      Re:Mypressi TWIST?

      Ja. Og med reguleret tryk!

      Comment


      • #4
        Re:Mypressi TWIST?

        Sjovt ingen havde noget at sige :lol:

        Comment


        • #5
          Re:Mypressi TWIST?

          Jamen, jeg er nok den, der har bedst erfaring med \"dyret\", så jeg læsser gerne viden af...

          Den brygger med 9 bar, hvorfor din normale formalingsgrad passer perfekt (hvis du har sat din espressomaskine til 9 bars brygtryk).

          Kurven er 53 mm, som på La Pavoni, La Spaziale og Dalla Corte, hvorfor man også kan få super stampere.

          Man skal forvarme vandkammeret i ca. 30 sek (gerne længere) og dernæst hælde spilkogende vand i kammeret, så sætte låget på, og trykke på \"aftrækkeren\". Det skal gå så hurtigt som muligt. Vandet bliver hurtigt afkølet i brygkammeret, og er man hurtig, kan man få en starttemperatur på ca. 96 grader. Er man langsom, vil den blive lavere, og dine shots vil være mere syrlige.

          Jeg har ikke SCACE-testet den, men i følge et par youtube videoer, har den et temperaturfald på omkring 3 grader over et shot.

          Vigtigst af alt, så laver den gude-espresso! Kæmpe crema og nul bismag af kedel-vand eller metal - fantastisk velsmagende.

          Den står ikke tilbage for nogen af de maskiner, jeg har testet den op imod, hvis man sørger for at forvarme ordenligt og er hurtig.

          Som altid, kan man sige, at kværnen ikke kan blive god nok...
          David Sarinelli

          Arbejder hos Espresso Systems - men er udelukkende på ebar som privatperson

          Giesen W1 m. Artisan connection
          Bullet R1 2.0 IBTS
          La Marzocco Linea Classic AV 1
          Lelit Bianca Dual PID pressure profiling
          Profitec Pro500
          La Pavoni Professional
          ProBarista G-IOTA single dosing flat burrs
          Niche Zero single dosing conical burrs
          DIP DK-40 Bulk

          Masser af SSP burrs!


          www.espresso-systems.dk

          Comment


          • #6
            Re:Mypressi TWIST?

            kæresten og jeg sakker om viker tampe der vat du bruget.
            1.Plads ved DM i Hjemmebarista 2011

            ordbillde

            Rancilio Epoca E1
            Fiorenzato T80

            Comment


            • #7
              Re:Mypressi TWIST?

              Det var en almindelig 53 mm fra \"espressogear\".
              David Sarinelli

              Arbejder hos Espresso Systems - men er udelukkende på ebar som privatperson

              Giesen W1 m. Artisan connection
              Bullet R1 2.0 IBTS
              La Marzocco Linea Classic AV 1
              Lelit Bianca Dual PID pressure profiling
              Profitec Pro500
              La Pavoni Professional
              ProBarista G-IOTA single dosing flat burrs
              Niche Zero single dosing conical burrs
              DIP DK-40 Bulk

              Masser af SSP burrs!


              www.espresso-systems.dk

              Comment


              • #8
                Re:Mypressi TWIST?

                Lidt OT i denne tråd måske.
                Men et stort tillyke med 2. Pladsen det var sgu sejt gået med det lille \"Håndtag\":cheer: :cheer:
                Astoria Sibilla
                Bestmax Filter
                Mazzer Major Electronic
                JURA X9

                Comment


                • #9
                  Re:Mypressi TWIST?

                  Tak tak, Tyfon. :-)

                  Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg ikke havde regnet med at få en topplacering.

                  Jeg ville gerne brygge nogle gode kopper kaffe med udstyr, hvor alle kan være med, men hvor man ikke går på kompromis med smag eller kvalitet.

                  Det lykkedes åbenbart til fulde - men jeg havde ikke drømt om, at det var nok til at få en topplacering, da jeg regnede med en lav teknisk score.
                  David Sarinelli

                  Arbejder hos Espresso Systems - men er udelukkende på ebar som privatperson

                  Giesen W1 m. Artisan connection
                  Bullet R1 2.0 IBTS
                  La Marzocco Linea Classic AV 1
                  Lelit Bianca Dual PID pressure profiling
                  Profitec Pro500
                  La Pavoni Professional
                  ProBarista G-IOTA single dosing flat burrs
                  Niche Zero single dosing conical burrs
                  DIP DK-40 Bulk

                  Masser af SSP burrs!


                  www.espresso-systems.dk

                  Comment


                  • #10
                    Re:Mypressi TWIST?

                    tak få det og stor tillykker med 2. Pladsen. :cheer:
                    1.Plads ved DM i Hjemmebarista 2011

                    ordbillde

                    Rancilio Epoca E1
                    Fiorenzato T80

                    Comment


                    • #11
                      Re:Mypressi TWIST?

                      davidsarinelli wrote:
                      Jamen, jeg er nok den, der har bedst erfaring med \"dyret\", så jeg læsser gerne viden af...

                      Den brygger med 9 bar, hvorfor din normale formalingsgrad passer perfekt (hvis du har sat din espressomaskine til 9 bars brygtryk).

                      Kurven er 53 mm, som på La Pavoni, La Spaziale og Dalla Corte, hvorfor man også kan få super stampere.

                      Man skal forvarme vandkammeret i ca. 30 sek (gerne længere) og dernæst hælde spilkogende vand i kammeret, så sætte låget på, og trykke på \"aftrækkeren\". Det skal gå så hurtigt som muligt. Vandet bliver hurtigt afkølet i brygkammeret, og er man hurtig, kan man få en starttemperatur på ca. 96 grader. Er man langsom, vil den blive lavere, og dine shots vil være mere syrlige.

                      Jeg har ikke SCACE-testet den, men i følge et par youtube videoer, har den et temperaturfald på omkring 3 grader over et shot.

                      Vigtigst af alt, så laver den gude-espresso! Kæmpe crema og nul bismag af kedel-vand eller metal - fantastisk velsmagende.

                      Den står ikke tilbage for nogen af de maskiner, jeg har testet den op imod, hvis man sørger for at forvarme ordenligt og er hurtig.

                      Som altid, kan man sige, at kværnen ikke kan blive god nok...
                      Tillykke B)

                      Har på fornemmelsen at du også kan lære os noget om tilberedning af mælk

                      Comment


                      • #12
                        Re:Mypressi TWIST?

                        Tak, Jacob :-)

                        Ja, man kan lave super mælk på en mælkeskummer, hvis man lige træner teknikken - jeg fik først Mypressi\'en sidste søndag, induktionspladen og mælkeskummeren mandag. Så jeg har rent faktisk kun trænet mandag til fredag, da jeg lørdag havde meldt mig som frivillig hjælper hos Kaffemekka.

                        I de 5 dage, jeg trænede, var mælken klart det sværeste at få på plads.

                        Men at have helt frisk kaffe drillede også - man skal nærmest stille på kværnen hver 4 time (alternativt dose op), da det løber hurtigere og hurtigere, som bønnerne iltes.

                        Men det beviser bare, at Mypressi er super nem at bruge - Alle kan lave et super shot efter meget lidt træning.

                        Min teknik med mælkeskummer:

                        - opvarm til 67 grader
                        - Luk luft ind 17 gange (træk stemplet ind og ud af mælken)
                        - Fordel luften/texture mælken 60 gange (træk stemplet hurtigt op og ned, men bliv inde i mælken)

                        Try it - it\'s easy - and it works!!!
                        David Sarinelli

                        Arbejder hos Espresso Systems - men er udelukkende på ebar som privatperson

                        Giesen W1 m. Artisan connection
                        Bullet R1 2.0 IBTS
                        La Marzocco Linea Classic AV 1
                        Lelit Bianca Dual PID pressure profiling
                        Profitec Pro500
                        La Pavoni Professional
                        ProBarista G-IOTA single dosing flat burrs
                        Niche Zero single dosing conical burrs
                        DIP DK-40 Bulk

                        Masser af SSP burrs!


                        www.espresso-systems.dk

                        Comment


                        • #13
                          Re:Mypressi TWIST?

                          davidsarinelli wrote:
                          Min teknik med mælkeskummer:

                          - opvarm til 67 grader
                          - Luk luft ind 17 gange (træk stemplet ind og ud af mælken)
                          - Fordel luften/texture mælken 60 gange (træk stemplet hurtigt op og ned, men bliv inde i mælken)

                          Try it - it\'s easy - and it works!!!
                          Man må sige det virker. Én af dommerne fortalte mig, at du havde dagens bedste mælk!

                          Stort tillykke. Flot arbejde på scenen!
                          Stifter af EspressoBar. Nu glad medlem!

                          La Marzocco GS/3
                          Baratza Forté
                          Bestmax filter


                          1 forsøg er bedre end 1000 ekspertantagelser

                          Comment


                          • #14
                            Re:Mypressi TWIST?

                            Tak, jeg er super glad og overrasket over 2. pladsen - det havde jeg ikke set komme.

                            Ok, dagens bedste mælk ligefrem? Rasmus fra Sigfreds sagde godt nok til mig efter præmieoverrækkelse, at mine cappuccini var suveræne, men ligefrem dagens bedste... Det må jeg nok sige...! :-)

                            Jeg er spændt på score cards - og jeg er vist ikke den eneste...
                            David Sarinelli

                            Arbejder hos Espresso Systems - men er udelukkende på ebar som privatperson

                            Giesen W1 m. Artisan connection
                            Bullet R1 2.0 IBTS
                            La Marzocco Linea Classic AV 1
                            Lelit Bianca Dual PID pressure profiling
                            Profitec Pro500
                            La Pavoni Professional
                            ProBarista G-IOTA single dosing flat burrs
                            Niche Zero single dosing conical burrs
                            DIP DK-40 Bulk

                            Masser af SSP burrs!


                            www.espresso-systems.dk

                            Comment


                            • #15
                              Re:Mypressi TWIST?

                              Ja for fa\'en David tilykke med \"a job well done\" ...skal man stille med et mindre setup skal det vist være et starinlys og et kogekar ..
                              Administrator på EspressoBar
                              Nuova Simonelli Appia 1.GR.
                              Mazzer Kony Electronic

                              Comment

                              Working...
                              X