Ja - så har jeg set det med... en maskine der kan smage på espresso og komme med en smagsprofil for kaffen.
Det er Nestlé der har opfundet en robot, der måske nok har opgivet at profilere de mere end 1000 flygtige smags og aromastoffer, der er en del af kaffen. De fokuserer på 8. Der er dermed et stykke vej endnu, men det er da spændende at de i det mindste er kommet så langt.
Det løser dog INTET i forhold til at beskrive en kaffeoplevelse, for behag er forskellig, så selv om de kan fortælle om en kaffe er specielt markant indenfor et bestemt område, så siger det dog INTET om, hvorvidt du så kan LIDE den smag eller ej.
Læse mere hos Royal Society of Chemistry.
Det er Nestlé der har opfundet en robot, der måske nok har opgivet at profilere de mere end 1000 flygtige smags og aromastoffer, der er en del af kaffen. De fokuserer på 8. Der er dermed et stykke vej endnu, men det er da spændende at de i det mindste er kommet så langt.
Det løser dog INTET i forhold til at beskrive en kaffeoplevelse, for behag er forskellig, så selv om de kan fortælle om en kaffe er specielt markant indenfor et bestemt område, så siger det dog INTET om, hvorvidt du så kan LIDE den smag eller ej.
Læse mere hos Royal Society of Chemistry.
Comment